Virtuell Assistent -

För dig som vill fokusera på annat!

Har du höga ambitioner men saknar tid, kunskap och de kreativa kommer inte av sig själv? Jag hjälper dig som din virtuella assistent. Ta hjälp med det som nu bara blir liggandes i brist på tid. Du slipper anställa någon men sakerna blir ändå gjort, bra va? 

Min vision är att alla entreprenörer ska ha möjlighet till professionell hjälp med sin marknadsföring stora som små projekt. Jag hjälper dig att ta fram det unika i just ditt företag! Mina styrkor hittar du i sociala medier och de strategiska!

Hittar du inte det just du söker? Kontakta mig så hittar vi en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt företag. 

Uppdatera din befintliga webbplats, lägga upp nya produkter i webbshopen. Oavsett vad du behöver hjälp med så hjälper jag dig.

Sökordsoptimera din hemsida så fler hittar dig på google. Jag hjälper dig ta fram relevanta sökord och arbeta med dessa aktivt på din hemsida. SEO är ett långsiktigt arbete som blir lönsamt långsiktigt. 

Skapa nyhetsbrev som är riktade till målgrupp är en väldigt effektiv marknadsföring. Jag skapar nyhetsbrev där kommunikationen  speglar ditt företag och kännas relevant

Skapa ett enhetligt intryck och bygg upp en bildbank som speglar företagets profil. Porträttbilder, bilder till hemsida, sociala medier/marknadsföring. 

Önskar du endast hjälp att bygga upp en bildbank, kontakta mig för en offert. 

Har du höga ambitioner men saknar tid, kunskap och de kreativa kommer inte av sig själv? Jag hjälper dig som din virtuella assistent. Ta hjälp med det som nu bara blir liggandes i brist på tid. Du betalar endast för den tiden du faktiskt behöver.

5 h / månad – 3.000 kr exkl moms
10 h/månaden – 6.000 kr exkl moms
20h/månaden – 10.000 kr exkl moms

Önskar du hjälp med fler timmar än 20h? Kontakta mig för ett prisförslag. 

Vet du inte vad som skulle passa ditt företag? Kontakta mig så hjälper jag dig att hitta rätt. 

Fina ord från nöjda kunder

Jossefin hjälpte oss med vår digitala marknadsföring samt att hitta den röda tråden i våra sociala medier. Jossefin skapade ett förtroende hos oss med sin ödmjukhet och kunskap inom branschen. Vi fick handfasta råd för hur vi upprätthåller den strategi som vi gemensamt kom fram till och hittills har det fungerat utmärkt. Tack Jossefin för att du förvandlade det vi tidigare haft ont i magen av till något roligt, spännande och utvecklande! – Rörlig PT

Att få jobba med Jossefin har varit en fantastisk upplevelse, hon kom in när vi behövde henne som mest och efter det har allt bara flutit på! Hon jobbar snabbt och effektivt och har gjort allt för att vi ska uppnå våra utsatta mål. Vi är tacksamma för henne och ser fram emot ett fortsatt samarbete! – MP Skating 

Jag gillar det personliga, låt oss ta en kaffe och prata framtida möjligheter.