Jag hjälper småföretag att stärka sin digitala närvaro! Jag hjälper er att ta fram det unika i just ert företag.

Jag har en examen i digital marknadsföring och även utbildad sociala medier manager!  Jag är en kaffeälskare som fascineras av den digitala världen. Vilket genomslagskraft det haft de senaste åren, och hur man via denna värld kunnat bredda sina affärer. Jag har stor förståelse att många tycker den digitala världen kan vara förvirrande och man hänger inte riktigt med när de hela tiden kommer nya uppdateringar, kanaler och andra sätt att nå sin målgrupp på. Just därför valde jag att starta Innovate Marketing, där jag har möjlighet att hjälpa företag att synas i den digitala världen utan att anställa någon.  Min vision är att alla ska ha möjlighet till professionell hjälp med sin marknadsföring utan att behöva anställa någon. 

Tillsammans förverkligar vi din företagsdröm! Jag är med er från idé till verklighet.

Mina ledord genom varje uppdrag är; Personligt, professionellt och unikt.
För precis så är det, varje företag är unikt och jag vill hjälpa er att ta fram det
unika i ert företag! Jag erbjuder företag helhetslösningar allt från grafisk profil, hemsida, fotografering, sociala medier. Man slipper på så vis blanda in flera parter vilket gör det enklare för er. Genom att ha en röd tråd genom sin kommunikation gör er som företag konkurrenskraftiga. 

Jag vill ge mina kunder personlig service och skapa ett stort förtroende därför besöker jag gärna ert företag vid långsiktiga samarbeten, men digitala möten går lika bra om ni önskar det. 

Låt oss ta en kaffe och prata, tillsammans lyfter vi er digitala närvaro till nästa nivå. 

Låt oss prata!

Låt oss ta en kaffe, fyll i formuläret och vad ni önskar hjälp med så kontaktar jag er inom 24 h. Jag vill att ni ska lyckas med era digitala närvaro. Alltid gratis konsultation! 

Jag ser fram emot att lära känna dig och ditt företag! 

Jossefin Larsson
Telefon: 0708830339
Mail; jossefin@innovatemarketing.se
Godkänd för F-skatt